AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - SÜLÜN İMAM HATİP ORTAOKULU

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Kapsamında Seminer Faaliyeti

Ara

Okul sporları müsabakaları kapsamında yapılan voleybol turnuvasında 4 kupa kazanarak Afyon Ortaokullar Voleybol Tarihine adımızı altın harflerle yazdık.

Ara

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Voleybol Küçük Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Ara

RAM'dan gelen öğretmenlerimizden öğrenci ve velilerimize seminer

Ara

8. Sınıf Öğrencilerimize Rahmiye Sare Palalı Teknik Lisesine düzenlenen gezi ile okul tanıtımı yapıldı.

Ara

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakaları sona erdi.

Ara

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları voleybol yıldız erkekler müsabakaları tamamlandı.

Ara

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Küçük Kızlar Voleybol müsabakaları tamamlanmıştır.

Ara

Okul Sporları Kız Voleybol Takımı yarı finale yükselerek ilk kupasını garantiledi.

Ara

Sülün Belediye Başkanımız Şükrü Bacak'tan anlamlı ziyaret.

Öğretmenler gününü kutladık.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmetle andık

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını büyük bir coşku ile kutladık.

OkulumuzdaKuran-ı KErim güzel okuma ve Güzel Ezan Okuma yarışmalarını yaptık.

May

Okul Müdürümüz Metin BALCI 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerin başarı durumu ve yerleştikleri ortaöğretim programları hakkında öğretmenlere sunumda bulundu.